10 Kasım 2010 Çarşamba

Wigan 1-1 Liverpool / Liverpool'dan Yine Kayıp

Wigan 1-1 Liverpool / Liverpool'dan Yine Kayıp

Wigan İngiltere Premier Lig maçında kendi sahasında zorlu Liverpool'u konuk etti. Maçın daha henüz 7dk. Fernando Torres ile öne geçmeyi bilen Liverpool takımı oldu. Bu golden sonra daha atak oyunu oynamaya başlayan Liverpool savunmada açıklar vermeye başladı ve Wigan bir gol buldu ama ofsayt gerekçesiyle gol iptal oldu. Bu dakikadan sonra baskısını arttıran ve ikinci yarıya iyi başlayan Wigan takımı 52.dk Hugo Rodallega ayağından bir gol bularak Liverpool karşısında 1 puan almayı başardı. Her iki takımada diğer maçlarında başarılar dilerim..

Chelsea 1-0 Fulham / Chelsea Zorda Olsa Kazandı

Chelsea 1-0 Fulham / Chelsea Zorda Olsa Kazandı

Chelsea İngiltere Premier Lig maçında kendi sahasında Fulham'ı konuk etti. Herkesin gözünde bu maçta favori olarak gösterilen Chelsea takımı 1-0 galip gelmeyi bilerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Chelsea'nın tek golu 30.dk Michael Essien'den geldi. Ayrıca 90dk. Michael Essien kırmızı kart gördü. Chelsea takımına ve Fulham takımına diğer maçlarında başarılar dilerim.

Aston Villa 3-2 Blackpool / Aston Villa Sevindi

Aston Villa 3-2 Blackpool / Aston Villa Sevindi

Aston Villa İngiltere Premier Lig Maçında kendi sahasında Blackpool'u 3-2 yenerek 3 puan almayı başardı. Aston Villa'nın gollerini; 28dk. Stewart Downing, 60dk. Nathan Delfouneso ve 89dk. James Collins ayağından gelirken, Blackpool takımın gollerini 45dk. Marlon Harewood, 87dk. Dudley Campbell kaydetti.

Her iki takımada diğer lig maçlarında başarılar dilerim.

Tottenham 1-1 Sunderland / Tottenham Beklenmeyen Performans

Tottenham 1-1 Sunderland / Tottenham Beklenmeyen Performans

İddaa tahminlerinde bile favori olarak gösterilen Tottenham takımı bu maçtan galibiyetle ayrılması bekleniyordu. Ama her zaman dediğimiz gibi futbol bu iyi oynayan her zaman kazanır yada berabere biter. Futbol üç ihtimalli bir oyun çünkü. Ya yenersin, ya kaybedersin, yada puanları bölüşürsün.















Tottenham takımı beklenenin altında bir performans vererek bütün iddaacıları yatırmış durumda bende dahil. 65. dakikada Van Der Vaart'ın ayağından bir gol bularak 1-0 öne geçti ve iddaa severlerin yüreğine su serpti. Ama iddaa severlerin bu gole sevinmesi sadece 2 dakika sürdü. Dakikalar 67'yi gösterirken Sunderland takımından Asamoah Gyan sahneye çıktı ve durumu 1-1 yaptı. Bu golden sonra maçta gol olmayınca her iki takımda 1er puan almakta yetindi.

Ankaragücü 4-2 Fenerbahçe / Fenerbahçe Kötü Başladı

Ankaragücü 4-2 Fenerbahçe / Fenerbahçe Kötü Başladı

Ziraat Bankası maçında Ankaragücü ile Fenerbahçe, Ankara da karşı karşıya geldi. Maça 9 eksik ile giden Fenerbahçe her şartta favori olarak gözüküyordu. Ama futbol bu işte. İyi oynayan kazanır misali. 12. dakikada Semih ile bulduğu gol ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattı 9 eksikli Fenerbahçe.


İkinci yarıya değişikliklerle başladı Ümit Özat, Doğan Şahin ve Mehmet Çakır'ı oyuna soktu. Bu değişikliklerin üzerine ilk yarıda ziyaden daha dirençli bir Ankaragücü çıktı Fenerbahçe'nin karşısına. Ve bu direnç 48. dakika da kendini gösterdi Jan Rajnoch ile bulduğu gol ile skoru 1-1'e getirmeyi başardı Ankaragücü takımı. İyi oyununu sürdürmeye devam eden Ankaragücü 78. dakika da Stanislav Sestak ayağından bir gol daha bularak durumu 2-1'e getirmeyi başardı.


Bu golden sonra oyun biraz daha soğudu. Ama yine Fenerbahçe'ye karşı direnen bir Ankaragücü vardı sahada. Bu direnç sonunda 85. dakika da Mehmet Çakır'ın sağ kanattan yaptığı ortaya Gökhan Gönül ters bir vuruşla topu kendi ağlarına göndererek durumu 3-1'e taşıyan skoru getirdi. Fenerbahçe tam oyundan koptu derken 90. dakikada kullanılan korner atışında ön direkde Andre Santos iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla durumu 3-2'e getirdi. Ankaragücü bu golün hemen 1 dakika sonrasında yani 90+1 de organize bir atakla Fenerbahçe kalesine gelerek Kağan Söylemezgiller'in ayağından bir gol bularak maçı 4-2 kazanmayı başardı.

Ankaragücü ve Fenerbahçe takımlarına Ziraat Türkiye Kupası maçlarında başarılar dilerim. Grubun diğer Maçında Bucaspor Y.Malatyaspor'u 2-1 yenmeyi başardı.