2 Aralık 2010 Perşembe

Rapid Vienna – FC Porto Maçi Özeti Golleri izle 02.12.2010

Rapid Vienna – FC Porto Maçi Özeti Golleri izle 02.12.2010

Rapid Vieanna UEFA Avrupa ligi mücadelesinde FC Porto takımını kendi sahasında konuk ediyor. Bu maçta her ne kadar da FC Porto takımı favori olarak göstersede Rapid Vienna takımı başa baş mücadele edeceğini düşünüyorum. Bakalım hangi takım galip gelip 3 puanı hanesine yazdıracak. Her iki takımada başarılar dilerim.


Rapid Vienna – FC Porto Canlı, Maç Özeti ve Golleri İzle 02.12.2010

Rapid Vienna – FC Porto canlı maç yayını. Rapid Vienna – FC Porto maç özeti. Rapid Vienna – FC Porto maçı golleri. Rapid Vienna – FC Porto 02.12.2010.

Villarreal – Dinamo Zagreb Maçi Özeti Golleri izle 02.12.2010

Villarreal – Dinamo Zagreb Maçi Özeti Golleri izle 02.12.2010

Villareal UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde kendi sahasında Dinamo Zagreb'i konuk ediyor. Villareal için çok zor bir maç olmayacağı kanısındayım. Bakalım Villareal kendi sahasında Dinoma Zagreb'i mağlup edip 3 puan alabilecek mi hepimiz göreceğiz.


Villarreal – Dinamo Zagreb Canlı, Maç Özeti ve Golleri İzle 02.12.2010

Villarreal – Dinamo Zagreb canlı maç yayını. Villarreal – Dinamo Zagreb maç özeti. Villarreal – Dinamo Zagreb maçı golleri. Villarreal – Dinamo Zagreb 02.12.2010.

Steaua Bucuresti – Liverpool Maçi Özeti Golleri izle 02.12.2010

Steaua Bucuresti – Liverpool Maçi Özeti Golleri izle 02.12.2010

Steaua Bucuresti UEFA Avrupa ligi mücadelesinde İngiliz takımı Liverpool'u kendi sahasında konuk ediyor. Son zamanlarda başarılı performans gösteremeyen Liverpool karşısında bakalım Steaua Bucuresti 3 puan almayı başarabilecekmi. Liverpool'da Agger ve kaptan Gerrard'dan sonra savunmanın önemli isimlerinden Carragher da sakatlandı.


Steaua Bucuresti – Liverpool Canlı, Maç Özeti ve Golleri İzle 02.12.2010

Steaua Bucuresti – Liverpool canlı maç yayını. Steaua Bucuresti – Liverpool maç özeti. Steaua Bucuresti – Liverpool maçı golleri. Steaua Bucuresti – Liverpool 02.12.2010.

Mehmet Ali Ağca Obama Suikasti Hakkında Açıklamaları İzle

Mehmet Ali Ağca Obama Suikasti Hakkında Açıklamaları İzle

Katıldığı televizyon programında Mehmet Ali Ağca Mossad’ın Obama’ya suikast için 10 milyon dolar verdiğini iddia etti.

CSKA Soyfa Beşiktaş Golleri Video Seyret Özet İzle 02.12.2010

CSKA Soyfa Beşiktaş Golleri Video Seyret Özet İzle 02.12.2010

Temsilcimiz Beşiktaş yarın yani 2 Aralık Perşembe günü Saat 21.45`te CSKA Sofya deplasmanına çıkıyor. Bakalım temsilcimiz Beşiktaş bu maçtanda galip gelip bir üst tura çıkabilecek mi. Temsilcimize canı gönülden başarılar dilerim. Umarım galip gelirler ve bir üst tura çıkarlar.


UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. karşılaşmasında CSKA Sofya ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş kafilesi, Bulgaristan’a gitti.

Teknik direktör Bernd Schuster’in pasaport sorunu nedeniyle İstanbul’dan 2 saat rötarlı kalkan Beşiktaş kafilesini taşıyan uçak, Sofya’ya ulaştı.

Kafile, gecikme nedeniyle direkt olarak maçın oynanacağı Vasile Levski Stadı’na geçti. Bulgar basını siyah-beyazlı kafileye büyük bir ilgi gösterdi. Beşiktaşlı oyuncular, Bulgaristan’dan eğitim gören öğrenciler tarafından karşılandı.

Kafilede, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören’in yanı sıra oğlu Erdoğan Demirören de yer aldı.

Türkiye`yi temsil edecek olan takımımız Beşiktaş bakalım bu maçta CSKA Sofya takımını deplasmanda mağlup edip tur atlayabilecekmi hepimiz göreceğiz. Temsilcimiz Beşiktaş`a CSKA Sofya maçında başarılar dileriz.

2 aralık cska sofya beşiktaş maçını izle,beşiktaş-sofya maçı canlı izle,bjk-cska sofia maçı canlı izle,bjk-cska sofya maçı canlı izle 2aralık,bjk-sofia maçı canlı izle 2 aralık,cska sofya beşiktaş 2 aralık izle,cska sofya beşiktaş canlı izle star tv 2 aralık,cska sofya beşiktaş geniş özeti,cska sofya beşiktaş golleri izle,cska sofya beşiktaş maç özeti,cska sofya beşiktaş maç özeti golleri,cska sofya beşiktaş maç özeti video,cska sofya beşiktaş maçı canlı izle,cska sofya beşiktaş maçı golleri 2 aralık,cska sofya beşiktaş maçı özeti,cska sofya beşiktaş maçı saat kaçta ne zaman,cska sofya beşiktaş maçını canlı izle,cska sofya beşiktaş maçının özetini izle,cska sofya beşiktaş muhtemel onbirler,cska sofya beşiktaş uefa maçı özeti izle,cska sofya beşiktaş uefa maçını izle,cska sofya – beşiktaş maçı,cska sofya – beşiktaş maçı canlı izle maç özeti golleri izle 2 aralık,cska sofya – beşiktaş maçı nezaman,cska sofya – beşiktaş maçının özeti ve golleri izle 02.12.2010,cska sofya-beşiktaş maçı 02 aralık perşembe,cska sofya-beşiktaş maçı hazırlıkları,cska sofya-beşiktaş maçı justın tv canlı izle,cska sofya-beşiktaş maçı kadrosu,cska sofya-beşiktaş maçı lig tv canlı izle,cska sofya-beşiktaş maçı ne zaman,cska sofya-beşiktaş maçı son durumu,spor,spor haberleri,uefa avrupa ligi 5. maçı cska sofya-beşiktaş

Lech Poznan 1-1 Juventus Maçı Özeti Golleri izle

Lech Poznan 1-1 Juventus Maçı Özeti Golleri izle

Lech Poznan takımı UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde İtalyanın köklü takımlarından Juventus'u kendi sahasında konuk etti. Karlı bir sahada oynana mücadele futbolcular için oldukça zorlu geçti. Böylesine zorlu maç -10 derecede oynandı. Bu maçta galip gelen çıkmadı her iki takımda 1er puan aldılar.

Lech Poznan 1-1 Juventus Maçı Özeti Maç Golleri İzle 1 Aralık 2010 Avrupa Ligi

Tarkan'ın Seksi İsveçli Model ile Poz Verdiği Elle Dergisi Çekimleri Videosu İzle

Tarkan'ın Seksi İsveçli Model ile Poz Verdiği Elle Dergisi Çekimleri Videosu İzle

6 yıldır basına röportaj vermeyen Tarkan, bu sessizliğini Elle dergisinin aralık sayısı için bozdu. Elle de 11 yıllık yayın tarihinde ilk kez bir erkek yıldızı kapağına taşıma kararı aldı. Bu özel fotoğraf çekimini ünlü fotoğrafçı David Burton gerçekleştirdi. İşte Tarkan’ın İsveçli model Faye Vrethem’le gerçekleştirdiği özel çekimin perde arkası.

Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!

Manchester City 3-0 Salzburg Maçi Özeti Golleri izle

Manchester City 3-0 Salzburg Maçi Özeti Golleri izle

Manchester City UEFA Avrupa ligi mücadesinde kendi sahasında Salzburg takımını konuk etti. Manchester City 17. dakikada bulduğu gol ile 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı 1-o önde kapadı. İkinci yarıdada atak oyununu sürdüren Man. City takımı skoru 3-0 yaparak maçtan galip gelmesini bildi.

Manchester City 3-0 Salzburg Avrupa Maçı Geniş Özeti Golleri 01.12.2010

Atletico Madrid 2-3 Aris Maçi Özeti Golleri izle

Atletico Madrid 2-3 Aris Avrupa Ligi Maçı Geniş Özeti İzle

Atletico Madrid UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde kendi sahasında Aris takımını konuk etti. Maçın henüz 2. dakikasında 1-0 geri düşen Madrid takımı ilk yarıyı 2-1 önde kapatmayı başardı ama maçın sonunda 3-2 mağlup oldu.