26 Ekim 2010 Salı

Levent Semerci Biyografisi - Levent Semerci Kimdir ?

Levent Semerci, 30 Haziran 1973 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Levent Semerci Nefes Filminin yönetmenidir aynı zamanda. Levent Semerci Müjdat Gezen Sanat Merkezinden mezun olmuştur. İlk olarak televizyonda bir firmanın reklamında kokoreç satan bir adamın tiplemesiyle adını duyurmuştur.

Bunun yanı sıra Levent Semerci çekmiş olduğu Nefes filmi ile bir çok yerde kendinden söz ettirmeyi başarmıştır. Türk sinemasının eksik kalan bazı bölümlerini tamamlamıştır.

Levent Semerci, Levent Semerci biyografi, Levent Semerciin biyografisi, Levent Semerci biyografisi, Levent Semerci özgeçmişi, Levent Semerci hayatı, Levent Semerci hakkında

Birce Akalay Biyografisi - Birce Akalay Kimdir ?

Birce Akalay; Haliç Üniversitesi konservatuar Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Aynı zamanda da Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olmuştur. Avrupa güzellik yarışmasında da yarı final gibi büyük bir başarıları bulunmaktadır. Birce Akalay bir dönem spor programı sunuculuğu yapıyordu şimdi ise Fox Tv'de yayınlanan Yer Gök Aşk dizisinde oyuncu olarak devam etmektedir.

Birce Akalay'ın Oynadığı Diziler ve Filmler;

Kader, Senin Uğruna, Asi, Son Ders, Nefes, Alayına İsyan, Sizi Seviyorum, Kış Masalı, Yer Gök Aşk.

Şuanda oynamış olduğu dizi Yer Gök Aşk Dizisi reyting almaya başladığı için oyuncumuz Birce Akalay'ın adıda yükselmeye başlıyor. Oyuncumuz Birce Akalay'ya hayatında başarılar dileriz.