11 Mayıs 2011 Çarşamba

Ziraat Türkiye Kupasının Sahibi BEŞİKTAŞ

Uzun bir maratonun sonundan sonra bugün Kayseri Kadir Has Stadında Türkiye Ziraat Kupası Final maçı vardı Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Bld. karşı karşıya geldi.

Maçın ilk yarısında Quaresma ile gol bularak 1-0 önde kapatan Beşiktaş takımı oldu, daha sonra İBB takımı skoru 2-1 yaptı ve 70.dakikada sahneye bir kez daha Beşiktaş takımı çıktı ve skoru eşitledi 2-2 yaptı.

Maç bu skorla bitince uzatmalar oynandı ve uzatmalarda da skor bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. İBB takımı 2 tane penaltıyı kaçırırken, Beşiktaş 4 penaltıyı gole çeviren taraf olarak bu sene ki Ziraat Kupasının sahibi oldu. Tebrikler Beşiktaş.

Örovisyon Felaketi

Arkadaş bu TRT'nin seçeceği yarışmacı bu kadar olur. Ben Türkiye de adını sanını çok duymadığım kişiyi sen gidip Türkiye'yi temsil etmesi için Eurovision yarışmasına sokarsan aha böyle finale kalmadan elenip arkana baka baka ülkene dönersin.

Yüksek Sadakattan daha önce bir sürü Eurovisiona katılacak sanatçılarımız var bence TRT çok yanlış bir seçim yaptı, ee bu yanlış seçimin bedelinide böyle ağır ödemeye mahkumsun arkadaş yapacak bir şey yok..

Blogspot Açılmış Galibaaaa

Bugün msnde öyle arkadaşla laflıyorduk dedi ki blogspot açılmış bizde kasmaya başlayalım mı eski günleri özledim dedi. Bende olur zaten ne zamandır parada kazanmıyoruz falan filan ayaklarına yattım :) Bakalım yavaştan başladık artık umarım eski performansımızı kazanırız diye düşünüyorum.

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun diyelim :)