10 Kasım 2010 Çarşamba

Ankaragücü 4-2 Fenerbahçe / Fenerbahçe Kötü Başladı

Ankaragücü 4-2 Fenerbahçe / Fenerbahçe Kötü Başladı

Ziraat Bankası maçında Ankaragücü ile Fenerbahçe, Ankara da karşı karşıya geldi. Maça 9 eksik ile giden Fenerbahçe her şartta favori olarak gözüküyordu. Ama futbol bu işte. İyi oynayan kazanır misali. 12. dakikada Semih ile bulduğu gol ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattı 9 eksikli Fenerbahçe.


İkinci yarıya değişikliklerle başladı Ümit Özat, Doğan Şahin ve Mehmet Çakır'ı oyuna soktu. Bu değişikliklerin üzerine ilk yarıda ziyaden daha dirençli bir Ankaragücü çıktı Fenerbahçe'nin karşısına. Ve bu direnç 48. dakika da kendini gösterdi Jan Rajnoch ile bulduğu gol ile skoru 1-1'e getirmeyi başardı Ankaragücü takımı. İyi oyununu sürdürmeye devam eden Ankaragücü 78. dakika da Stanislav Sestak ayağından bir gol daha bularak durumu 2-1'e getirmeyi başardı.


Bu golden sonra oyun biraz daha soğudu. Ama yine Fenerbahçe'ye karşı direnen bir Ankaragücü vardı sahada. Bu direnç sonunda 85. dakika da Mehmet Çakır'ın sağ kanattan yaptığı ortaya Gökhan Gönül ters bir vuruşla topu kendi ağlarına göndererek durumu 3-1'e taşıyan skoru getirdi. Fenerbahçe tam oyundan koptu derken 90. dakikada kullanılan korner atışında ön direkde Andre Santos iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla durumu 3-2'e getirdi. Ankaragücü bu golün hemen 1 dakika sonrasında yani 90+1 de organize bir atakla Fenerbahçe kalesine gelerek Kağan Söylemezgiller'in ayağından bir gol bularak maçı 4-2 kazanmayı başardı.

Ankaragücü ve Fenerbahçe takımlarına Ziraat Türkiye Kupası maçlarında başarılar dilerim. Grubun diğer Maçında Bucaspor Y.Malatyaspor'u 2-1 yenmeyi başardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder