13 Ekim 2010 Çarşamba

Counter-Strike Devri Bitmiş Artık

Konumuz yine Türk Milleti her zaman ki gibi :) Arkadaş bizim bu Türk Milletinin aklı niye hep hileye hurdaya çalışır ki ? Aklını kullanarak iş yapan çok az be abiciğim. Şimdi ki konumuz ise Counter-Strike hilesi. Bi tane şerefsiz Nadir Erolfanoğlu var hile yazılımcısı şerefsiz sXe güncellenir güncellenmez hemen hileyide güncelliyor lavuk.

Neyse bugün bi maça girdik şerefsiz duvar atıyor HLTV olmasına rağmen. Böyle şerefsizleri dar ağacında asacaksın vallahi billahi :) Neyse küfür edip daha da günaha girmek istemiyorum. Birdaha ki yazımızda görüşmek üzere hoşçakal blogum (:

Ulan Bu Türk Milleti Yokmu.

Abi bu Türk milletine ne demeli bilmiyorum. Ya arkadaş geçenlerde bir video izledim. İmam'ın teki kürsüde konuşma yapıyor ve konuşmasında kullandığı kelime şu; "Cennet bedava, cehennem parayla" cidden çok doğru bir söz. Ama bizim Türk milleti bunu anlamayacak kadar beyinsiz mi desem ne desem bilmiyorum.

Cennet bedava, cehennem parayla kelimesini biraz daha açalım sevgili ziyaretçilerim. Mesela zina yapacaksın para vermeden biriyle ilişkiye giremiyorsun. Eee zina yapıncada günahkar oluyorsun. Cebinde ki paranla günahkar oluyorsun cehennemin kapılarını aralamış oluyorsun. Ama cennete gitmek istiyorsan hiç para ödemeye gerek yok. Abdest al, 5 vakit namaz kıl, oruç tut, yalan söyleme, zina yapma bunların hiç biri parayla değil. Eee o zaman bizim milletimiz biraz salak ne diyebilirim ki artık arkadaş :)