15 Ekim 2010 Cuma

Gülşen - Önsöz Dinle

Gülşen - Önsöz Dinle

Al işte şarkılarını beğendiğim bir sanatçımız daha Gülşem. Fiziği, güzelliği, sesi ve video kliplerindeki tavrıyla genç erkeklerin sevgilisi olmayı başaran sanatçımız Gülşen Önsöz şarkısı sitemize eklenmiş bulunmaktadır. Gülşen Önsöz Dinledikten sonra yorum olarak şarkı hakkındaki görüşlerinizi bildirmekten çekinmeyin sevgili blog ziyaretçilerim. Hepinize iyi seyirler dilerim.

Sertab Erener - Gel Barışalım Artık Dinle

Sertab Erener - Gel Barışalım Artık Dinle

Şarkılarını severek dinlediğim sanatçılardan biriside Sertab Erener'dir. Sanatçımız Sertab Erener'in söylemiş olduğu Gel Barışalım Artık video klibi sitemize eklenmiştir sevgili blog severlerim. Sertab Erener Gel Barışalım Artık Dinledikten sonra yorumlarınızı bizlere bildiriniz. Sertab Erener'in yaptığı şarkılar genelde güzel oluyor bu şarkısıda her zamanki gibi güzel olmuş. Kendisine başarılar dilerim iyi müzik dinlemeler :)

Ali Tekintüre - Ölesim Geldi Dinle

Ali Tekintüre - Ölesim Geldi Dinle

Sanatçımız Ali Tekintüre'nin söylemiş olduğu Ölesim Geldi şarkısını sitemizden online olarak dinleyebilir ve izleyebilirsiniz. Klip sitemize eklenmiştir sevgili blog severlerim. Şahsen sanatçının adını ilk defa duyuyorum şarkısınıda hiç dinlemedim. Öyle rast geldim bloguma koymak istedi canım ve koydum. Umarım şarkı güzeldir. Şarkıyı dinledikten sonra yorum yapmayı unutmayın yoksa çok darılırım :)