12 Kasım 2010 Cuma

Gökhan Özen - Güvercin Dinle // Yorumlarınız

Şarkılarını severek ve beğenerek dinlediğim sanatçılardan birtaneside Gökhan Özendir. Sanatçımız Gökhan Özen'in biraz biyografisinden bahsedelim sizlere. İlkokul, Ortaokul ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde tamamlamıştır. TRT Ankara Türk Sanat Müziği Çocuk Korosunda 7 yıllık bir eğitim alarak kendini geliştirmiştir. Ankara'nın Çankaya Semti'nde dünyaya gelmiştir. Gökhan Özen'in babası Mühendis, annesi ise ev hanımıdır. Sanatçımız Gökhan Özen Üniversiteyi Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirmiştir.

Sanatçımızın biyografisinden bahsettik sıra Güvercin adlı şarkısını dinlemeye geldi. Gökhan Özen Güvercin Dinledikten sonra yorumlarınızı bizlerden esirgemeyiniz. Hepinize iyi dinlemeler..

Konyaspor - Kayserispor Maçı Radyodan Dinle

Konyaspor - Kayserispor

Süper Toto Süper Lig'in 12. Hafta açılış mücadelesinde Konyaspor kendi sahasında Kayserispor'u konuk ediyor. Ligin sıkıntılı ekiplerinden birisi olan Konyaspor bildiğimiz üzere geçen hafta Manisaspor'u yenmiş ve 3 puan almıştır. Bu maçtanda mutlak suretle 3 puan alma parolası ile çıkacaklardır. Ama karşısında ki rakipte beleşten torbaya atılcak bir takım değil.

Şota'nın takımı bu sene çok iyi performans gösteriyorlar. Ligde beğendiğim takımlardan birisi. Hem savunmada hem de hücumda çok iyiler. Konyaspor'un ise orta sahası çok koşuyor. Bu yüzden baya zorlu bir maç olacak. Ama Şota'lı Kayserispor galibiyete daha yakın gibi duruyor. Kayserispor takımında Cangele ve Troisi’nin dışında eksik bulunmamaktadır. Kayserispor duran toplardan gol bulma ihtimali çok yüksek çünkü Selim Teber duran topları iyi kullanan bir oyuncu. Tahmin Kayserispor galip gelecektir.

Beşiktaş'a Nihat'tan Kötü Haber


Dün oynana Ziraat Türkiye Kupası 3.Kademe B Grubu maçında G.Antep Bld.Spor ile karşı karşıya gelmişti ve maçtan 1-0 mağlup olarak ayrılmıştı Beşiktaş takımı. O maçta depar atarken kasığının tutan Nihat Kahvecinin sakatlığından haber gelmiş bulunmaktadır. Beşiktaş'ın milli futbolcusu Nihat Kahveci'nin sakatlığı nedeniyle yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalabileceği açıklandı. Klüp Doktoru Devrim, ilk bulgulara göre kasık adalesinde yırtık bulunduğunu belirterek, ''Detaylı bir şekilde tetkiklerimizi sürdüreceğiz. Ancak şu anki haliyle yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalacağını tahmin ediyoruz'' dedi.