7 Nisan 2011 Perşembe

Villarreal Twente Maçını Canlı izle 7 Nisan Perşembe

Villarreal Twente Maçını Canlı izle 7 Nisan Perşembe

Leverkusen’i rahat geçen Villarreal için bana göre yine çok zor olmayan bir eşleşme oldu. Kupanın favorilerinde olsalar da, bu turu geçtiklerinde yarı finalde olası bir Porto eşleşmesi olacak. Twente hafta sonu şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde ederek İspanya’ya moralli geldi. Bir önceki tur da Zenit karşısında özellikle deplasmandaki maçta zorlanmalarına rağmen turu geçen taraf oldu. Bu sezon Avrupa maçlarında iç sahada hiç kaybetmeyen Villarreal gibi bir takım karşısında işleri çok zor görünüyor. Ev sahibinin galibiyeti normal bir sonuç olacaktır.

FC Porto Spartak Moscow Maçını Canlı izle 7 Nisan Perşembe

FC Porto Spartak Moscow Maçını Canlı izle 7 Nisan Perşembe

Bir önceki turda birçok favori elenince Porto neredeyse kupanın açık favorisi durumuna geldi. Bu sezon hakikaten çok gidiyorlar. Ligde yenilgisizler ve rakiplerine puan bazında fark attılar. Son olarak Benfica’ya deplasmanda devirdiler. Bir önceki tur Rus takımını eleyip çeyrek finalde yine bir Rus takımıyla eşleşmeleri güzel bir tesadüf oldu. Spartak Moskova için çok zor bir eşleşme olacak. Bir önceki turu rahat geçtiler, ama bu sefer işleri gerçekten çok zor görünüyor. Porto’nun olası bir sürprize izin vereceğini sanmıyorum. Turu elde edecek bir skoru yakalayabilirler.

Dynamo Kyiv Braga Maçını Canlı izle 7 Nisan Perşembe

Dynamo Kyiv Braga Maçını Canlı izle 7 Nisan Perşembe

UEFA Avrupa liginde birçok favori bir önceki turda elenince Benfica gibi takımlar kupada daha bir ön plana çıkmaya başladı. Bu sene ligde Porto’nun gölgesinde kaldılar ve hafta sonu sahasında Porto’ya karşı bir kez daha kaybettiler. PSV ise hafta sonu Twente karşısında kaybedince ligdeki liderlik koltuğunu rakibine devretti. Benfica rakibine göre daha güçlü bir takım ve rakibi ligde şampiyonluk stresi yaşamıyorlar. Avrupa arenasında bu sezon sahasında sadece Schalke’ye karşı kaybettiler. İç sahada farklı oynayan bir takım. Ayrıca PSV takımına göre kadrosunda maç içerisinde kişisel çabasıyla maçın skorunu değiştirebilecek birçok isim var. Ev sahibinin galibiyetini bekliyorum.

America Argentinos Juniors Maçını Canlı izle 7 Nisan

America Argentinos Juniors Maçını Canlı izle 7 Nisan

Libertadores Kupası 3. Grupta bulunan lider Argentinos Juniors evinde karşılaştığı son maçında Nacional'e yenilerek grup mücadelesinde rakiplerine fırsat vererek k e ndisini sıkıntıya soktu. Deplasman'da America ekibine konuk olacak misafir takımda, bu maçta sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Maç öncesi basın açıklaması yapan teknik adam Pedro Antonio Troglio evimizde kaybetiğimiz maç bizim için kötü bir tecrübe oldu. Buraya kazanmak için vede Arjantin'e avantajlı dönmek istediklerini açıklayan tecrübeli hoca ayrıca, rakibi küçümsemediklerini belirtti. Bu karşılaşmada takımın en önemli kozları forvetleri Niell ve Salcedo olacak. Etkili forvetleri ile zirve mücadelesini bırakmamak için deplasmanda Argentinos kaybetmeyecektir.