25 Ekim 2010 Pazartesi

Kayseri Furkanla Hayat Buldu

Süper Toto Süper Lig'in kapanış maçında Kayserispor ile Beşiktaş Kadir Has Stadında karşı karşıya geldi. Her iki takımında 3 puana çok ihtiyacı olduğu bir maç bilindiği üzere.

Kayserispor maça şu 11 ile başladı;
16Souleymanou Hamidou
3Hasan Ali Kaldırım
4Serdar Kesimal
5Aleksandr Amisulashvili
51'35Önder Turacı
6Selim Teber
79'14Jonathan Santana
19Andre Moritz
23Furkan Özçal
11Mehmet Eren
22Ömer Şişmanoğlu

Beşiktaş ise maça şu 11 ile başladı;

1Rüştü Reçber
19İbrahim Üzülmez
20İbrahim Toraman
30Tomas Zapotocny
89'5Michael Fink
9Roberto Hilbert
18Necip Uysal
68'26Onur Bayramoğlu
28Fabian Ernst
68'8Nihat Kahveci
13Bobo

Bu kadroların ardında maç güzel başladı. Her iki takımda karşılıklı pozisyonlarıyla geçti maç. Ve ilk 45 dakikada gol olmayınca takımlar soyunma odalarına 0-0 eşitlikle gittiler. Soyunma odasında teknik direktörler teknik ve taktiklerini bir kez daha dile getirerek takımlarını son 45 dakika için sahaya sürdüler. İşte ne olduysa 2. yarıda oldu. 90+ kadar maç 0-0 gitti ama eşitliği bozan golu 1990 doğumlu 23 forma numaralı Furkan Özçal'ın ayağından geldi ve Kayserispor kendi evinden Beşiktaş'ı yenerek 3 puanı almasını bildi.

Dertleşmek Güzeldir

Hani böyle en sevdiğim dersin ya onsuz olmaz dersin ya işte öyle bir arkadaşın olmalı ki herşeyini paylaşabileceğin yeri geldiğinde dertleşebileceğin gerektiğinde seni sıkılmadan dinleyen ve derdine derman olan bir arkadaşın olması kadar güzel bir şey yok.

Bu devirde aşk acısı çekmeyen genç erkek yada kız yoktur. Aşk acısı bağımlılık gibi bir şey bence. Seversin seversin seversin ama bir gün bakarsın ki o canından bile çok sevdiğin sevgilin elinden uçup gider ve sadece bakmakla yetinirsin. Bazen yalvarsan da işe yaramıyor.

Hele birde şu kızların birden soğuma nedenleri yok mu adamı kanser eder yemin ediyorum. Lan madem sonunda soğuyacaksın neden bir ilişkiye başlıyorsun. Kızları kanında var bu arkadaş yapacak bir şey yok. Bu devirde çok sevmeyeceksin seversen üzülen sen oluyorsun. Sonuç ne olursa olsun sonunda hep seven kimse o üzülüyor. Neyse daha çok birlikte olacağız her şeyimizi bu konuda anlatırsak sonralara konu kalmaz. Görüşmek üzere sevgili blog severlerim.