1 Kasım 2010 Pazartesi

Hagi: Amacım Şampiyonluk Değil!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Hagi, Medical Part Antalyaspor maçında son derece zorlu ve hırslı bir maç olduğunu belirterek iyi oyun oynayıp 3 puan almayı başardık ve bunun altını çizdiğini belirtti.

Medical Park Antalyaspor karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında mikrofonu eline alan Hagi "Çok zorlu bir maç oynadık bu maçın zaten zor olacağını biliyorduk. Takımım şuanki performansından memnunum. Bu maça bir çok eksik oyuncu ile çıktık. Ama 3 puana çok ihityacımız vardı ve bunuda başardık." dedi.

Antalyaspor karşısında gösterdikleri performans ile göz dolduran Galatasaray takımını teknik direktörleri Hagi tebrik etmeyide ihmal etmedi. Rakibimiz çok güçlü ve kuvvetli bir takım olduğunu biliyorduk buraya 3 puan parolası ile geldik ve 3 puanı aldık çok mutluyum ifadelerini dile getirdi.

Artık Antalyaspor maçı sona erdi ve 3 puan hanemize yazıldı. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakıp o maçlarda da iyi performans ve iyi mücadele gösterip 3 puan almayı başarmamış gerekmektedir. Bütün oyuncularımı gönülden tebrik ediyorum.