20 Ekim 2010 Çarşamba

Aşk Bu Kızıl Ötesi :)

Bu aşk acısı nedir anlamış değilim mk yaa :) Bazen hiç kafama takmıyorum bazende taktım mı tam takıyorum valla nasıl bişeydir çözemedim arkadaş. Sabahları bi uyanıyorm bazen kafamda oluyor bazende hiç kafama takmıyorm, kafama takmadığımda hayat çok iyi gidiyor. Ama birde kafana taktığında ki halimi sor :) Ne sen sor blogum nede ben anlatıyım çünkü sayfalar yetmez anlatmaya :)

Sadece kafama taktığımda sabatan akşama kadar şarkı dinliyorum kısacası damara bağladığımı söliyim sevgili blogum :) Neyse ya bugünlükte yeter canım blogum görüşmek üzere Allah'a emanetsin (:

Böyle Severken

Bak sana yemin ediyorum, aycanı her haliyle kabul ettim. Bana yaşı ufak dediler hiç sorun değil benim için dedim. Şuraya gitme derdi gitmezdim sırf üzülmesin diye istesem yaparım erkeğim ben derdim ama yapmadım sevgimiz bitmesin diye. Bana şunu yapma derdi yapmazdım yemin ediyorum. Bunu üstüne giyme çok yakışıyor derdi giymezdim. Beni çok sıkıyordu her defasında söylüyordum beni çok sıkıyorsun bu kadar sıkıya gelemem bu yüzünden ilişkmizi bitirmek istemiyorum kendine çeki düzen ver derdim tamam derdi 2 gün sonra yine aynı olurdu ben onu bu haliyle bile kabul ettim ama o beni nedeni olmayan bir şey için bıraktı. Aycanı hiç haketmemişim ben bunu anladım. Oda beni hiç haketmemiş..